torsdag 6 november 2008

Ödlorna


Obama vann som väntat men ändå oväntat. Spännande att följa vad bytet kommer betyda! I vår värld här på Koh Lanta har det varit ännu en varm dag. Idag åkte vi in till byn som heter Ban Saladan i en tuk tuk för att titta i butiker och gå runt och kolla dykcenter. Det finns 12 st bara i Saladan! Vi hittade ett väldigt trevligt PADI ställe med en instruktör från Barcelona. Det blir kanske vårt place! Vi åt en jättegod lunch ute på piren i en av alla liggande på rad av restauranger ute i vattnet. Bodil åt nudlar med kyckling och vi tog vår numera favorit Pad Tai. Nudlar med nötter och stekta räkor allt invirat i stekt äggula tror jag. Som vanligt billigt.


Mia o Bodil åkte tuk tuk hem och jag tog Doris i vagnen och gick tillbaka till oss för att se hur lång tid det skulle ta. Ca 15 min, inte så farligt men väldigt dammigt att gå på öns ena huvudväg utan vägren.
För övrigt är det väldigt skönt att sitta på husets altan på kvällen, dricka en öl, lyssna på poden och studera de små ödlorna som springer på undertaket till altanan.

Inga kommentarer: