tisdag 3 mars 2009

Sol och bad



Oj vad tiden går! Helt plötsligt är det bara knappa 2 månader kvar av vår Thailandsvistelse som från början kändes som en evighet.

Sedan vi kom hem från Malaysia så har jag dykt ganska frekvent, rekordet var förra onsdagen då jag gjorde 4 dyk på en dag! 3 st på den beryktade "Dengan" dvs Hin Deang som fortfarande rankas som top 10 av världens dykställen. Ett rev som endast sticker över ytan med några klippblock knappt synbara. Under vatten är det sk " dropwalls" som går ned till 70 m så man får kolla djupmätaren! Mycket större fiskar här och framförallt är det här man ser valhaj och manta! Dock inte denna gång...suck! På hemvägen stannade vi till på Koh Ha och gjorde ett dyk på " ettan" (Koh Ha betyder de 5 öarna). Vi gjorde ett kul swimthrough- dyk ned i en grotta och därifrån ner i gång den sk chimneyn som går i en vinkel nedåt och ut på 18 m. Spektakulärt!

Nu har vi besök av lilla Madde till allas glädje! Tyvärr fick hon en kraftig solallergi direkt så första 5 dagarna fick spenderas i skugga. Nu är det dock ok och mycket solande ska tas igen!
I helgen tänker vi åka till Phi Phi för att b.la. snorkla.

Inga kommentarer: